Andělská pomoc

Zdá se to být neuvěřitelné, ale je to tak. Andělé strážní jsou s námi a snaží se nás vést. Jediné co musíme je spojit se s nimi a to je celkem lehké.


Všichni máme svého anděla strážného, který nám může pomoc ve všech životních oblastech, nebo při řešení každého problému. Pro spojení s anděli můžeme použít několik metod, ale nejlehčí metoda je výklad andělských karet. Andělské karty jsou vždy složeny z balíčku 44 karet. Každá karta nese pozitivní poselství od našeho anděla strážného. Pak ještě existuje i andělský tarot, který je složen ze 78 karet. Práce s andělskými kartami je velice lehká a není k tomu třeba mít speciální znalosti, jako u výkladu tarotových a mariášových karet.




Jak se spojit s andělem

Jako první budete potřebovat  karty, můžete si nějaké zakoupit a nebo použít online výklad, k tomuto účelu poslouží stránečka Andělské karty online, na ní můžete použít věštbu - Andělské karty výklad z 1 karty

Chvíli se koncentrujte a myslete na svůj problém, pak si vyberte jednu kartu. Skrze tuto kartu vám strážný anděl poradí, co dělat ve vaší situaci.